Normal view MARC view ISBD view

Manual del cervecero y del fabricante de bebidas gaseosas y fermentadas /

By: Cmpano, Lorenzo.
Material type: TextTextSeries: Enciclopedia Popular. Publisher: París : Libreria de la Vda de CH. Bouret, 1910Description: 275 páginas ; 16 cm.Subject(s): Cervezas | GaseosasDDC classification: 663.3 /
Contents:
Cervezas -- aparatos necesarios en una fabrica de cervezas -- El termómetro y el sacarímetro...
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Vol info Status Date due Barcode
Libros-BMC Libros-BMC Sala Cusco Antiguo
Book Cart
663.3 / C22 / 1910 (Browse shelf) 036772 Available SCA0002380

Cervezas -- aparatos necesarios en una fabrica de cervezas -- El termómetro y el sacarímetro...

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha