Normal view MARC view ISBD view

Producción de carne de vacuno /

By: Hammond John.
Contributor(s): Sierra de Castro, Miguel (traducción).
Material type: TextTextPublisher: Zaragoza : Acribia, 1962Description: 163 páginas ; ilustraciones, láminas 18 cm.Subject(s): Vacuno | Razas | InglaterraDDC classification: 636.208 /
Contents:
Contenido: El abastecimiento de carne en Inglaterra -- Razas -- Principios de crecimiento -- La industria de la carne -- Cría de terneros al aire libre -- Cría en albergue -- Animales añojos y areles ...
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Vol info Status Date due Barcode
Libros-BMC Libros-BMC Sala Ciencias
Book Cart
636.208 / H19 (Browse shelf) 036088 Available SC0000000900

Contenido: El abastecimiento de carne en Inglaterra -- Razas -- Principios de crecimiento -- La industria de la carne -- Cría de terneros al aire libre -- Cría en albergue -- Animales añojos y areles ...

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha